Великий Великодній розпродаж до -60%

Програмне забезпечення "BAS Громадське харчування". Комплект базовий

Код:  420477597

Програмне забезпечення "BAS Громадське харчування". Комплект базовий

Код:  420477597

Є в наявності

27 000

21 600

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Програмне забезпечення «BAS Громадське харчування»

Рішення призначене для обслуговування потреб підприємств та підприємців, які працюють у сфері громадського харчування. Функціонал програми дозволяє автоматизувати бухгалтерський і податковий облік як для підприємств, що займаються виробництвом продуктів харчування (кондитерські та інші цехи), так і в закладах, які традиційно відносять до сфери обслуговування (ресторани, кафе, заклади харчування у готелях тощо).

За допомогою ПЗ спрощується облік для працівників, які мають різні посадові обовʼязки. Використовувати ПЗ можуть:

  • кухарі;
  • технологи;
  • бухгалтери;
  • співробітники, які працюють на складах та інші фахівці.

Кожен фахівець отримує доступ до власного сегмента функціоналу, що допоможе автоматизувати облік саме для його посадових обовʼязків.

  • У чому полягає галузева специфіка ПЗ

    Функціонал доповнений такими блоками:
    • облік товарно-матеріальних цінностей, рецептури;
    • дані щодо рецептур;
    • номенклатурний довідник.
    Довідник відображає не лише інформацію про різні види страв, інгредієнти, з яких їх приготовано, матеріали, які необхідні для створення готових страв чи напівфабрикатів. Розробники включили можливість відображення сезонних змін в рецептурі різних страв чи продуктів. Зокрема існують такі варіанти змін:
    • сезонна заміна інгредієнтів;
    • варіанти хімічного складу, харчової та енергетичної цінності;
    • обрахунок сезонних відсотків.
    • Механізм сезонних коефіцієнтів необхідний для вичислення ступеню холодної обробки складових страв і напівфабрикатів. Змінний відсоток холодної обробки дозволяє використовувати випробувані рецептури, а не шукати заміни стравам і напівфабрикатам у залежності від сезону.
      Обчислення, повʼязані з технологічними картами:
      • фіксація даних щодо рецептур, калькуляція витрат на приготування страв і напівфабрикатів за технологічними картами.
      • серед господарських операцій, які можна фіксувати у ПЗ, присутні приготування і обробка продуктів.
      Обрахунки за рецептурою проходять з врахуванням таких даних:
      • вага кожного інгредієнта (у показниках брутто і нетто);
      • проценти втрат після холодної та після гарячої обробки;
      • вихід готової страви чи напівфабрикатів.
      • Облік застосування приправ

        Дані про спеції, сіль, цукор та інші подібні інгредієнти, витрати яких дуже незначні у перерахунку на порцію приготованої страви, не мають функції списання, оскільки є ризик неправильного обліку при округленні ваги витрачених спецій.
        Спеціальний регістр «Спеції» дозволяє накопичувати дані про застосування цих продуктів.

        Розкладка страв на складові під час інвентаризації

        Якщо під час інвентаризації частина інгредієнтів вже використана, програма автоматично визначить кількість використаних на приготування страв чи напівфабрикатів, що ще не внесені в базу даних, продуктів. Таке рішення значно спростить процес перерахунку.

        Модифікатори

        ПЗ дозволяє вести облік використання передбачених рецептурою страв і напівфабрикатів модифікаторів. Вартість модифікаторів буде врахована при визначенні собівартості страв.

        Контроль за дотриманням всіх стандартів, викладених у рецептурах

        ПЗ формує звіт про складові готових страв, які не були використані чи були використані з недотриманням рекомендованих пропорцій. Така контрольна функція дозволяє поліпшити смакові властивості страв і напівфабрикатів, запобігає надмірним витратам продуктів і зловживанням працівників.

        Облік реалізованих страв/напівфабрикатів

        Фронт-офіс підприємства, що працює у галузі громадського харчування, буде регулярно отримувати дані про реалізацію продукції завдяки завантаженню ПЗ для контролю продажів («R-Keeper v.6», «R-Keeper v.7»).

Характеристики

Термін дії ліцензії
Кількість пристроїв
Платформа
Тип користувача
Країна-виробник
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image